De Koffie Professional
https://www.tastetree.nl/jamon-duroc/l235c20
     
    Varken

    Vlees

    Jamónes Ibérico Blázquez

    Het familiebedrijf bestaat sinds 1932 toen het werd opgericht door Isidoro Blázquez. De manier van werken is traditioneel. De varkens komen uit eigen bloedlijn en worden dus niet aangekocht. Eigen dehesas, de gebieden waar de eikenbomen staan en varkens vrij kunnen rondlopen, zijn de basis voor de voeding van de varkens. De juiste balans tussen eikels en grassen is een must om tot de Bellota kwaliteit hammen te komen. De droge berglucht van Guijello zorgt voor optimale omstandigheden om de hammen op natuurlijke wijze te kunnen drogen.

    Terug naar overzicht

    Jamon Duroc

    Jamon Duroc

    Duroc is een bruin/zwart ras en staat daarmee garant voor meer smaak dan witte rassen. 

    De ham is 18 maanden gerijpt en zonder been. Nog relatief onbekend als ras en dat merk je in de prijs. Veel ‘value for money’ dus. Om nog maar even in de Engelse kreten te blijven: sommige chefs noemen deze ham ook wel ‘wanna be pata negra’. I rest my case.

    Neem contact op

    Rubia Gallega

    Het Rubia Gallega is het bekendste rundvlees uit Spanje, afkomstig uit Gallicië. De naam van dit ras is niet goed beschermd waardoor vaak verwarring ontstaat: niet alle runderen uit Gallicië zijn van het ras Rubia Gallega, maar het meeste rundvlees uit de regio wordt verkocht als ‘Galician beef’ Alleen het oornummer van het dier biedt zekerheid. De lendes zijn voorzien van QR-code met verwijzing naar onder andere slachtnummer, leeftijd etc. Voor versneden delen wordt nog gewerkt aan de mogelijkheid deze van QR-code te voorzien.

    Bekijk ook onze andere producten: