De Koffie Professional
https://www.tastetree.nl/rubia-gallega-lende/l139c21
   
  Varken

  Vlees

  Jamónes Ibérico Blázquez

  Het familiebedrijf bestaat sinds 1932 toen het werd opgericht door Isidoro Blázquez. De manier van werken is traditioneel. De varkens komen uit eigen bloedlijn en worden dus niet aangekocht. Eigen dehesas, de gebieden waar de eikenbomen staan en varkens vrij kunnen rondlopen, zijn de basis voor de voeding van de varkens. De juiste balans tussen eikels en grassen is een must om tot de Bellota kwaliteit hammen te komen. De droge berglucht van Guijello zorgt voor optimale omstandigheden om de hammen op natuurlijke wijze te kunnen drogen.

  Rubia Gallega

  Het Rubia Gallega is het bekendste rundvlees uit Spanje, afkomstig uit Gallicië. De naam van dit ras is niet goed beschermd waardoor vaak verwarring ontstaat: niet alle runderen uit Gallicië zijn van het ras Rubia Gallega, maar het meeste rundvlees uit de regio wordt verkocht als ‘Galician beef’ Alleen het oornummer van het dier biedt zekerheid. De lendes zijn voorzien van QR-code met verwijzing naar onder andere slachtnummer, leeftijd etc. Voor versneden delen wordt nog gewerkt aan de mogelijkheid deze van QR-code te voorzien.

  Terug naar overzicht

  Rubia Gallega lende

  Rubia Gallega lende

  Het beroemde rund uit Galicië. Helaas veel rundvlees uit Galicië verkocht als ‘Galician Beef’ wat niet hetzelfde hoeft te zijn als Rubia Gallega want er komen meerdere runderrassen uit die regio.

  Deze is gecontroleerd, 21 dagen dry aged en zonder been.

  Neem contact op

  Bekijk ook onze andere producten: