De Koffie Professional
https://www.tastetree.nl/txuleton-rubia-gallega/l309c21
   
  Varken

  Vlees

  Jamónes Ibérico Blázquez

  Dit familiebedrijf werd opgericht door Isidoro Blázquez in 1932 en heeft nog steeds een traditionele manier van werken. De varkens worden niet aangekocht maar komen uit een eigen bloedlijn. De basis voor hun voeding vormen de dehesas, de gebieden waar de eikenbomen staan en varkens vrij kunnen rondlopen. De juiste balans tussen eikels en grassen is een vereiste om tot de Bellota kwaliteit hammen te komen. De droge berglucht van Guijello zorgt voor optimale omstandigheden om de hammen op natuurlijke wijze te kunnen drogen.

  Rubia Gallega

  Het Rubia Gallega is het bekendste rundvlees uit Spanje, afkomstig uit Galicië. De naam van dit ras is niet goed beschermd waardoor vaak verwarring ontstaat: niet alle runderen uit Galicië zijn van het ras Rubia Gallega, maar het meeste rundvlees uit de regio wordt verkocht als ‘Galician beef’ Alleen het oornummer van het dier biedt zekerheid. De lendes zijn voorzien van QR-code met verwijzing naar onder andere slachtnummer, leeftijd etc. 

  Terug naar overzicht

  Txuleton Rubia Gallega

  Txuleton Rubia Gallega

  Dit subliem stuk vlees komt van het ultieme Spaanse rund, beter dan dit wordt het niet. Txuleton is qua snit te vergelijken met de Cote de Boeuf. De 30 dagen dry aging zorgt voor een rijke malse sensatie.

  Neem contact op

  Bekijk ook onze andere producten: